SJAMANISTISCH COACHEN MET PAARDEN


De kracht van vrouw zijn

“Vrouwen zijn in staat blijvende verandering teweeg te brengen. Maak je de vrouw krachtiger, dan verbeter je de wereld.”

De Westerse geschiedenis van het vrouw-zijn is lang en ergens in die geschiedenis is de vrouw haar kracht kwijt geraakt of is deze haar ontnomen, soms zelfs met geweld. Veel vrouwen dragen iets van deze oude pijn in hun genen en andere vrouwen weten nog precies wanneer hun kracht hun ontnomen is.

Tijdens deze vrouwendag bieden wij je de gelegenheid om jouw kracht te herinneren en te integreren. De paarden waar wij mee werken zijn uiterst sensitief en kunnen je datgene laten zien dat jou in de weg staat om tot de kern van je vrouw-zijn te komen. Paarden reageren op wat er echt is en laten via hun lichaamstaal zien wat je werkelijk nodig hebt . 

Paarden staan voor kracht, intuïtie, sensibiliteit en seksualiteit. Iets wat jij als vrouw ook hebt meegekregen van Moeder Natuur. Kun je deze belangrijke aspecten, zoals sensibiliteit, intuïtie en seksualiteit herkennen, erkennen en je opnieuw toe-eigenen?
Maak tijdens deze vrouwendag contact met al je aspecten van vrouw-zijn en ervaar hoe je deze kunt integreren.

Tijdens deze dag worden er ook opstellingen gedaan. Deze opstellingen doen we vanuit de sjamanistische visie, waarbij de energie van de voorouders en het systeem waar je toe behoort hier ook bij betrokken kunnen worden. Het kan zo zijn dat jouw moeder en/of  grootmoeder en zelfs overgrootmoeder(s) hun kracht al waren kwijtgeraakt en jij dit als een last in jouw ‘blauwdruk’ met je meedraagt. Als dit zo is dan kan dat duidelijk worden in de opstelling. De opstelling kan ook gebruikt worden om jouw kracht neer te zetten als hulpbron voor andere vrouwen.

Op deze vrouwendag kunnen we met elkaar delen en werkelijk luisteren. Er is alle ruimte voor jouw eigen wijsheid en je mag helemaal zijn wie je bent. We willen je een veilige omgeving bieden, waarin de oorspronkelijke basis ervaren wordt, namelijk dat we waardevol en bijzonder zijn. Een dag om te genieten. Een dag om je krachtig en werkelijk vrij te gaan voelen

Zaterdag 14 maart 2020

Locatie: Holistisch centrum Demaesberg – Harderwijkerweg 2 – 6816 VA Arnhem 
Deelnemers: max 12 deelnemers/ vanaf 16 jaar.
Tijd:
10.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 125/p incl, koffie, thee, soep, lunch zelf meebrengen
Aanmelden: contactformulier