SJAMANISTISCH BEKRACHTIGEN MET PAARDEN

Ga je met ons mee naar Radhadesh? Een magisch kasteel op een krachtplek in hartje Ardennen.

Mireille De Vos sinds haar 12de jaar medium en internationaal bekend van media en tv, channelt met het hogere bewustzijn. Deze kennis en hoe je dat kunt leren zal ze aan jullie doorgeven. Op deze manier leer je zelf contact te  maken met je persoonlijke lichtbron. Deze bron van onvoorwaardelijke liefde kun je te allen tijde oproepen voor hulp, inspiratie en alles wat nodig is om je zielenpad te verwezenlijken.

Lichtmeesters, beschermengelen en andere energiën zullen zich openbaren om jullie alle bescherming, hulp en inspiratie te bieden die nodig is om je eigen mediumschap te ontwikkelen.

Deze krachtbronnen brengen alles wat belangrijk voor je kan zijn in evenwicht.  Een passende baan, een nieuwe  relatie, goede gezondheid en zo veel meer.

Deze krachtbronnen brengen alles wat belangrijk voor je kan zijn in evenwicht. Een passende baan, een nieuwe gelijkwaardige relatie, een goede gezondheid en zoveel meer. Deze energie verbonden door onvoorwaardelijke liefde, zal alles wat ons niet meer dient helpen te transormeren waardoor we onze innerlijke kracht weer op kunnen eisen.

Ikzelf (Nadja De Vlaeminck) zal, met behulp van paarden en de natuur alle opgedane kennis helpen te integreren door middel van systemische opstellingen en het werken in verschillende tijdlijnen. Tijdens dit weekend werk ik samen met de bronfrequenties van de dieren. (koeien, paarden, en wat zich verder aandient op dat moment). Jullie leren ook hoe jezelf kunt afstemmen op de bronfrequentie van de natuur. Mireille en ik vormen een unieke, sterke combinatie die jullie zullen inspireren de beste versie van jezelf neer te zetten.

Wanneer: Vrijdag 3 juli (18.00 uur) tot en met zondag 05 juli (17.00 uur) 2020
Locatie: Spiritueel Krisna Centrum Radhadesh
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 16 jaar.
Aan deze workshop kunnen 10 personen deelnemen.
Kosten: € 280,- All in; overnachtingen (op basis van een 4- of 6- persoonskamer), alle maaltijden, alle workshops en readings
Aanmelden: mireilledevos@live.be
  whats app: +32 477 28 45 52 of 0031 611 56 66 55