SJAMANISTISCH BEKRACHTIGEN MET PAARDEN

Ga je met ons mee naar Radhadesh? Een magisch kasteel op een krachtplek in hartje Ardennen. Samen met Mirelle De Vos zullen we daar een bijzondere spirituele reis beleven.

Mireille De Vos sinds haar 12de jaar medium en internationaal bekend van media en tv, channelt met het hogere bewustzijn. Deze kennis en hoe je dat kunt leren zal zij aan jullie doorgeven. Op deze manier leer je zelf contact te  maken met je persoonlijke lichtbron. Deze bron van onvoorwaardelijke liefde kun je te allen tijde oproepen voor hulp, inspiratie en alles wat nodig is om je zielenpad te verwezenlijken.

Lichtmeesters, beschermengelen en andere energiën zullen zich openbaren om jullie alle bescherming, hulp en inspiratie te bieden die nodig is om je eigen mediumschap te ontwikkelen.

Deze krachtbronnen brengen alles wat belangrijk voor je kan zijn in evenwicht.  Een passende baan, een nieuwe  relatie, goede gezondheid en zo veel meer.

Deze opbouwende energie, verbonden door onvoorwaardelijke liefde, zal al onze angsten, schuldgevoel, negatieve gedachten en overtuigingen helpen op te lossen waardoor onze innerlijke kracht wordt hervonden.

Ikzelf (Nadja De Vlaeminck paarden reader en interdimensionaal channeler) zal, met behulp van paarden en de natuur alle opgedane kennis helpen te integreren door middel van systemische opstellingen en het werken in verschillende tijdlijnen. Tijdens dit weekend werk ik samen met de bronfrequenties van de dieren. (koeien, paarden, en wat zich verder aandient op dat moment). Jullie leren ook hoe jezelf kunt afstemmen op de bronfrequentie van de natuur. Mireille en ik vormen een unieke, sterke combinatie die jullie zullen inspireren de beste versie van jezelf neer te zetten.

Wanneer: Vrijdag 3 april (18.00 uur) tot en met zondag 05 april (17.00 uur) 2020
Locatie: Spiritueel Krisna Centrum Radhadesh
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 16 jaar.
Aanvang:
vrijdag 03 april tot
Aan deze workshop kunnen 10 personen deelnemen.
Kosten: € 280,- All in; overnachtingen (op basis van een 4- of 6- persoonskamer), alle maaltijden, alle workshops en readings
Aanmelden: via contactformulier  of bellen/ whats app: 0031 611566655