SJAMANISTISCH BEKRACHTIGEN MET PAARDEN

Spiritueel paardenweekend 18/19 april 2020

Voor wie:
– voor iedereen die graag buiten is
– voor iedereen die openstaat paarden vanuit een ander perspectief te ervaren
– voor iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelem
– voor ieder die iets wil bijdragen aan het grotere geheel
– voor ieder die gehoor wil geven aan zijn essentie

Dit weekend
– Creeer je ruimte zodat je de volgende stap kan maken
– Krijg je zicht op je doel of richting
– Krijg je de teugels van je leven weer in handen
– Je wilt een stevige stap vooruit maken en weer in beweging komen
– Krijg je tools waarmee je voor je eigen energiesysteem kan zorgen

Zaterdag zetten we de eerste stappen. Je krijgt zicht op je proces en handvaten om in beweging te komen. Zondag gaan we naar een diepere laag met meer specifieke aandacht voor je persoonlijk proces.

Dit alles in de natuur tussen de paarden in een veilige, warme en ontspannen omgeving. Het zelf ervaren, het eigen weten, vertrouwen en je eigen kracht staan centraal.

Door middel van healing, reading en opstellingen tussen en in samenwerking met de paarden wordt er een flinke slinger gegeven aan je persoonlijke proces.

Door wie:
Lettie zal korte sessies met healings verzorgen. Je ligt hierbij op een massagetafel tussen de paarden. Je zult merken dat de paarden voor een extra dimensie zorgen. Tijdens een healing wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam en je energiesysteeem aangesproken en aangeslingerd. Energie, die niet meer bij je hoort, wordt in beweging gebracht en zo ontstaat er ruimte voor je eigen energie en informatie. Je wordt meer jezelf en kunt bewuster en makkelijker keuzes maken en daarmee een volgende stap in je leven zetten.

In het dagelijks leven heeft Lettie een praktijk voor mens en dier. Ze geeft healings en massages al dan niet ondersteund door etherische oliën.

Charlotte zal korte readings geven. Je zit hierbij op een stoel tussen de paarden. Een reading geeft inzicht in wie je in essentie bent, in blokkades en daar waar je behoefte hebt aan ondersteuning. Een reading verheldert je proces en laat zien welke beweging je aan het maken bent. De paarden ondersteunen dit proces. Ze zorgen voor een verruimde blik, ze maken thema’s zichtbaar en healen daar waar nodig.

In het dagelijks leven is Charlotte arrangement begeleider op een basisschool en docent intuïtieve ontwikkeling.

Nadja De Vlaeminck maakt contact met het wetende veld en begeleidt de opstellingen en persoonlijke sessies. Het zelf ervaren, het eigen weten en je eigen kracht staan centraal. Door middel van healing, reading en opstellingen tussen en in samenwerking met de paarden wordt er een flinke slinger gegeven aan je persoonlijke proces.

Wanneer: Weekend 14/ 15 september 2019
Locatie: Wensenkampsweg 1 – Vlagtwedde
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 14 jaar.
Tijd:
10.00 tot 17.00 uur
Aan deze workshop kunnen max 12 personen deelnemen.
Kosten: beide dagen €240,- (koffie thee lunches en overnachting met eigen tent inbegrepen)
Aanmelden: via  charlottescoaching2018@gmail.com of whats app: 06-345 02 902
Voor wie niet in een tent wil, er zijn ook verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Na aanmelding meer info

Begeleiders: Lettie Eshuis, Nadja de Vlaeminck en Charlotte Risseeuw