SJAMANISTISCH COACHEN MET PAARDEN

English translation under construction. The Quest will be english spoken

 • Back to the roots of Mother Earth!” Voel je een roep om de oermoeder van de aarde te integreren in al je cellen? Je op hartsniveau te verbinden met de pure wildheid en liefde van dit bijzondere land. Dan is dit je kans!
  In februari-maart 2020 heb je de unieke mogelijkheid om deze unieke reis mee te maken.

  Puur, rauw, wild en ongetemd spiritueel
  Tijdens mijn rondreis door Afrika in 2016 ben ik helemaal verliefd geworden op het land Tanzania en al haar bewoners. Puur, rauw, wild, krachtig en spiritueel rijk – zo omschrijf ik de energie van Tanzania. Vooral het gebied rond en de Kilimanjaro zelf. Een oogverblindend mooi landschap waar ik weken in mocht vertoeven. Tijdens mijn beklimming van de Kilimanjaro heb ik een zielsverbinding en mooie vriendschap opgebouwd met mijn gids Kennedy Pwelle van ArcticTanzania . Mede dankzij hem heb ik de top van de berg bereikt! Toen ik weer huiswaarts trok beloofde ik hem, dat ik ooi terug zou komen met een groep mooie mensen.  Uit deze unieke ervaring en de sterke roep van dit land, mocht een uniek programma ontstaan waar ik 8 mensen aan deel kan laten nemen. Omdat ik rechtstreeks met een lokaal bedrijf werk, gaat de opbrengst rechtstreeks naar de lokale bevolking. Door hun nauwe en persoonlijke banden met tribes komen we op plekjes waar je als doorsnee toerist niet kan komen!

  Verblijf in Masai gebied:
  Het programma is niet strikt ingedeeld. We laten ons leiden en inspireren, door elkaar en de natuur. 

  Hoe ziet het programma uit?
  We worden samen opgepikt op luchthaven van Kilimanjaro door het team van ArcticTanzania. Van hieruit gaan we naar ons basiscamp Kiboka, in de buurt van Arusha – dat is dus hartje Masai gebied! We verblijven in canvas-tenten, helemaal in de natuur. Op de hele reis worden we verzorgd door lokale koks. Kiboko Camp is de uitvalsbasis van waaruit we alle activiteiten zullen ondernemen. Er is een kampvuur op het basiscamp, waar we iedere ochtend de dag starten en de avond eindigen in verbinding met elkaar en de locals. Er wordt, gezongen, gelachen, gedanst en gedrumt.

  Programmaonderdelen:
  ● 3 dagen sjamanistisch werken met paarden en wat zich aandient in het Akasha-veld aan de voet van de Kilimanjaro en mogelijkheid tot horsesafari. (Kazkasi Horse Safari). 
  ● Zelf drum maken en leren bespelen onder begeleiding van een lokale sjamaan
  ● Forest walk in de buurt van de helling van Mount Meru, waar je in contact komt met de spirits van oeroude bomen, apen, vogels en andere dieren.
  ● Safari game drive in Arusha National Park, woongebied van giraffen, olifanten, buffels, water- en bushbucks duikers en dik diks… allemaal op enkele meters bij je vandaan
  ● 3-daagse safari: Tarangire National Park – Ngorongoro – Lake Eyasi.
  -Tangerine National Park is het huis van de olifant. De Bagamoyo en Tarangire rivier geven zekerheid van water in het droge seizoen. Hier kun je dan vaak dieren zien drinken. Het park is ook bekend vanwege de beroemde Baobab bomen.
  Overnachten doen we in de Panorama Camping, aan de mto wambu (= mosquito rivier)
  – Ngorongoro Conservation Area herbergt de Ngorongoro, een krater van een grote vulkaan, welke miljoen jaar geleden is uitgebarsten.chtplek en benoemd als een van de 7 Afrikaanse wonderen. De krater alleen al herbergt duizenden dieren! Overnachten doen we in Karatu Camping.
  – Bij Lake Eyasi brengen we een bezoek aan de tribe: de Bosjesmannen/Hadzabe/datoga tribe. Een van de kleinste stammen dit in Tanzania leven, afhankelijk van de jacht, wilde vruchten en wortels van de bomen. Ze leren ons hun speciale kliktaal en hoe je door de natuur moet lopen.
 • De berg van God. ( mount Lengai). Een pittige beklimming van de vulkaan waarin afstemming, verbinding en vertrouwen aan de basis staan om samen met de groep de top te bereiken. Eenmaal boven zullen we een bijzondere ceremonie doen.  

Inbegrepen in de prijs:
● Gehele programma met de paarden
● Alle hierboven beschreven activiteiten
● Alle entrees voor de nationale parken
● Overnachtingen
● Alle maaltijden
● Alle transportkosten

Niet Inbegrepen in de prijs:
● Je vliegticket -vliegen op kilimanjaro- (vanuit Schiphol circa 700 euro, vanuit Brussel circa 500 euro )
● Je visum voor Tanzania
● Fooien (chauffeur, kok, lokalegidsen, …)
● Je kunt aansluitend ook de Kilimanjaro beklimmen. Geef je interesse aan in de mail naar mij!

Overzicht
Datum reis: 13 – 27 oktober 2020
(aankomst datum + vertrek datum)
Duur: 15 dagen
Kosten: € 2290,- p.p. Vroegboekkorting tem 1 januari €2100 ,-

Alle verder informatie mbt visum en voorbereiding worden op aanvraag doorgestuurd.

Aanmelden: contactformulier