Zen meditatie

Zen Meditatie tussen en met paarden buiten in de natuur

Tijdens een Zen meditatie een paar maand geleden was  ik onverwachts getuige van energieën rond bomen en paarden. Een moment later zag ik de ordening van alles in de natuur. Toen ik naar de lucht keek kon ik de lichtfotonen waarnemen waarmee alle kennis vanuit het akasha veld overgedragen wordt tussen mens en paard (in mijn geval). Ik wist meteen dat dit een unieke ervaring was. Ik heb het geluk dat ik dit nu nog steeds kan waarnemen met een goede concentratie en een speciale manier van kijken. Deze kennis wil ik graag met jullie delen!!!Maak je deze ervaring van oneindigheid eigen en laat het een leidraad zijn om je nog bewuster te worden van wie werkelijk bent. Tijdens de meditatie avonden maken we contact met onze werkelijke natuur in  midden de natuur.                                                                                                                                                  

Wat is zen?

Het vermogen ontwikkelen dat wat je doet met volle aandacht te doen. Dat je leert denken wat je wil denken en je in staat bent je te focussen/concentreren. Zen is een techniek om je dat vermogen eigen te maken. Als je dat kunt kun je doen wat je wil doen en uiteindelijk ook voelen wat je wil voelen.

Waarom mediteren

Om meer rust in je hoofd en lijf te creëren en om beter fyskieke en emotionele uitdagingen aan te kunnen. Hoe intensiever je oefent hoe sneller resultaat.

Waarom met paarden

Paarden zijn  een uitstekend instrument ter ondersteuning. Het gegeven dat ze aanwezig zijn houdt ons alert en aanwezig. Ze leven vanuit hun natuur, altijd in het hier en nu. Iets wat wij mensen maar al te vaak wat meer zouden willen. Als we bij paarden zijn en bewust contact met ze maken gebeurt dit vanzelf.

De sessie duurt ongeveer 45 min. nadien is er nog wat tijd voor het uitwisselen van ervaringen.

Lokatie: Holistisch centrum Demaesberg – Harderwijkerweg 2 – Arnhem
Data: op afspraak (aanmelden als groep,min. 4 deelnemers)
Deelnemers: voor iedereen
Tijd: in overleg
Kosten:  €50 per groepssessie ( onafhankelijk van aantal deelnemers).
Aanmelden: via het contactformulier