SJAMANISTISCH BEKRACHTIGEN MET PAARDEN

Eendaagse 24 mei en/of 2-daagse 13 en 14 juni

Proeverij ‘Bewust Zijn met jezelf en je Hogere Zelf’ (24 mei)

Door bewust aanwezig te zijn in het hier en nu is ook voor jou ‘de nieuwe energie’ aanwezig. De nieuwe energie die ervoor zorgt dat we samen met de moeder aarde kunnen meetrillen op een hogere frequentie. Een frequentie waarop wij ons kunnen gaan verbinden met ons Hogere Zelf. De tijd is aangebroken dat jouw hartekracht de ruimte gaat krijgen zodat jouw waarheden geboren kunnen gaan worden.

Wij,  Sonja Braafhart en Nadja De Vlaeminck, nemen jou één dag mee op reis door het allesomvattende veld waar de intelligentie van de natuur, de wijsheden van de paarden en de stem van onze Hogere Zelf ons zullen leiden om het onzichtbare in jou zichtbaar maken.

Laat je verassen en vooral inspireren in de grote magische speeltuin die wij de natuur noemen.

Wanneer: vrijdag 24 mei van 10.00-17.00
Locatie: Trainingscentrum De Maesberg in Arnhem
Kosten: 75 euro incl. gezonde, voedzame en vegetarische lunch

Masterclass één of twee daagse ‘Bewust Zijn met jezelf en je Hogere Zelf’

Heb je tijdens de Proeverij ervaren dat het ook voor jou de tijd is om wakker te worden? Dan gaan we jou tijdens deze masterclass tools geven om niet alleen je Hogere Zelf te ontmoeten, maar ook hoe je hier mee kan gaan samenwerken. Jij mag tevoorschijn gaan komen, de muren mogen zakken. Jij, in al je kwetsbaarheid en kracht mag de nieuwe energie gaan toelaten. Het roept om geleefd te worden.

Stap één, twee of drie dagen met ons mee in de wereld van de nieuwe energie en zie en voel het proces wat gaande is in jezelf, in de wereld en wie weet wel veel verder dan dat…

Alles is goed, zonder oordeel en verwachtingen. We laten alles zijn wat er is. In vertrouwen en overgave dat precies datgene zich aanbied wat jij nodig hebt op dat moment. Inzichten,  beelden en ervaringen liggen voor je klaar, tenminste, als jij klaar bent om je volledig op te stellen voor de nieuwe energie die jou van binnen wilt laten groeien en je gaat dragen naar een andere frequentie. Een frequentie waarin alles mogelijk gaat worden.

Wanneer: Donderdag 13 juni van 10.00-20.00 uur – Vrijdag 14 juni van 8.00-17.00 uur
Locatie: Trainingscentrum De Maesberg in Arnhem
Kosten: Alleen donderdag 150 euro (incl. lunch en diner)

Donderdag en Vrijdag 275 euro (incl. lunch en diner op donderdag en ontbijt en lunch op vrijdag en eventueel een plek voor je tent.

Voor mensen die van ver komen is er mogelijkheid eerder of langer te verblijven op de caming met tent of camper. Er kan ook een caravan gehuurd worden.

Aanmelden via contactformulier of via whats app 06-11566655