SJAMANISTISCH COACHEN MET PAARDEN

Vrijdag 22 mei: Van Macht naar Kracht!

foto mannengroep

De kracht van man-zijn

Weg van macht en overheersing, terug naar kracht en samenwerking.Wil je met andere mannen kunnen praten over wat je van binnen bezig houdt? Herkenning en erkenning te vinden in een groep van gelijk gestemden? Last van machtsgebruik? Dat je alleen je problemen op moet lossen? Dat je niet kwetsbaar mag zijn?

Wil jij je werkelijk vrij voelen om te zijn wie je bent, volledig in je kracht te staan?

Als deze vragen je raken, dan is deze mannendag wellicht iets voor jou. Vooral als je er helemaal niks mee hebt, zou je dus mee moeten doen :-).

De maatschappij waarin wij leven legt ons nogal wat verwachtingen op ten aanzien van hoe wij ons als man moeten gedragen. Daarnaast zijn er door de generaties heen verwachtingen en patronen overgedragen die onbewust ons gedrag bepalen. Niet alleen vanuit onze (naaste) omgeving, maar ook heel specifiek vanuit onze eigen voorouders, vaders, grootvaders enzovoort. Ondanks dat we ons voorgenomen hebben “het anders te doen” dan onze ouders, zijn er krachten aan het werk in ons onderbewuste. Ook op latere leeftijd worden we dan geconfronteerd met opmerkingen zoals “ je lijkt net je vader”.

Het leven daagt ons uit te zijn wie we werkelijk zijn en zal ons regelmatig de spiegel voorhouden.

Deze dag zal in het teken staan van helderheid omtrent ons man-zijn, te zien wat bij ons hoort als man en als mens en wat niet.

Nadja is gespecialiseerd in het werken met de voorouderlijke lijnen en zal met de paarden deze lijnen zichtbaar maken zodat we er iets mee kunnen doen. De paarden waar wij mee werken zijn heel sensitief en kunnen  je datgene laten zien dat jou in de weg staat om tot de kern van je man-zijn te komen, volledig in je kracht te zijn.

Docenten:

Nadja De Vlaeminck  – Trainer mbv paarden
Sjoerd Swart: reikimaster-systeemwerker- expertise begeleiden mannengroepen

Vrijdag 22 mei
Locatie: Centrum ’t Ven – Schoolstraat 150 – 5916 SL – Venlo
Deelnemers:  vanaf 18 jaar.
Tijd:
10.30 tot 16.30 uur
Aan deze workshop kunnen max 10 personen deelnemen.
Kosten: € 135/p incl. lunch, koffie, thee,
Aanmelden:  via contactformulier