De kracht van vrouw zijn

“Vrouwen zijn in staat blijvende verandering teweeg te brengen. Maak je de vrouw krachtiger, dan verbeter je de wereld.”

De Westerse geschiedenis van het vrouw-zijn is lang en ergens in die geschiedenis is de vrouw gaan geloven dat ze haar kracht is kwijtgeraakt of dat deze haar ontnomen is. Veel vrouwen dragen iets van deze oude overtuigingen in hun leven en/of genen.

Tijdens deze vrouwendag zul jij jouw kracht weer herinneren, en opnieuw activeren. De paarden zijn uiterst sensitief en kunnen je datgene laten zien wat jou nog belemmert om tot de kern van je vrouw-zijn te komen. De paarden laten zien wat er op dat moment nodig zou kunnen zijn om je pure vrouw zijn te kunnen leven.

Paarden staan voor kracht, intuïtie, sensibiliteit en seksualiteit. Iets wat wij als vrouw ook meegekregen hebben van Moeder Natuur. Kun je deze belangrijke aspecten, herkennen, erkennen en je opnieuw toe-eigenen?
Maak tijdens deze vrouwendag contact met je pure, wilde essentie!

Tijdens deze dag worden er ook opstellingen gedaan. Deze opstellingen doen we vanuit de sjamanistische visie, waarbij de energie van de voorouders en het systeem waar je toe behoort hier ook bij betrokken kunnen worden. Het kan zo zijn dat jouw moeder en/of  grootmoeder en zelfs overgrootmoeder(s) hun kracht al waren kwijtgeraakt en jij dit als een last in jouw ‘blauwdruk’ met je meedraagt. Als dit zo is dan kan dat duidelijk worden in de opstelling. De opstelling kan ook gebruikt worden om jouw kracht neer te zetten als hulpbron voor andere vrouwen.

Op deze vrouwendag kunnen we met elkaar delen en werkelijk luisteren. Er is alle ruimte voor jouw eigen wijsheid en je mag helemaal zijn wie je bent. We willen je een veilige omgeving bieden, waarin de oorspronkelijke basis ervaren wordt, namelijk dat we waardevol en bijzonder zijn. Een dag om te genieten. Een dag om je krachtig en werkelijk vrij te gaan voelen

Zondag 20 augustus 2023

Locatie: Holistisch centrum Demaesberg – Harderwijkerweg 2 – 6816 VA Arnhem
Deelnemers: max 10 deelnemers/ vanaf 16 jaar.
Tijd:
10.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 185/p incl, koffie, thee, lunch Aanmelden:  via whats app; 0031 611566655 of via contactformulier