SJAMANISTISCH COACHEN MET PAARDEN

Heart Brain Coherence with horses

22 november 2019 (Arnhem) en 01 december 2019 (Gent-Belgie)  :

Deze nieuwe,bijzondere workshop geeft heel veel inzicht over hoe we naar de wereld kunnen kijken en daardoor de keuze hebben onze perceptie en vibratie te veranderen. De heart-brain coherence die ik geleerd heb tijdens een intensieve training bij Gregg Braden heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven. Maak je deze krachtige tool eigen en een quantum potentieel aan mogelijkheden wordt beschikbaar.  Laat het een uitnodiging zijn om je nog bewuster te worden van wie je werkelijk bent en dat het leven je al alles aanreikt om ten volste te creëren. Deze dag maken we contact met onze werkelijke essentie van joy, waardering, dankbaarheid en mededogen.
 
Wat kun je verwachten in deze workshop
  •  Je leert de heart-brain coherence in verbinding met paarden, waardoor de integratie nog sterker is in aanwezigheid van een enorm magnetisch hart veld
  • Shuman Resonatie; Misschien voel je ook al, dat de aarde op een hogere frequentie aan het trillen is. Ben je klaar om uit je oude patronen te stappen en mee te gaan in deze nieuwe frequenties?
  • Hoe zorg je ervoor dat je je niet omlaag laat halen door doem-scenario’s, angst, oorlog, ego en het gevoel van afgescheidenheid
  • Hoe kies je voor een groene, vreugdevolle plek waar overvloed en blijheid alom aanwezig zijn en waar iedereen in harmonie samenleeft?
  • Hoe kun je zelf je lichtlichaam en de gezondheids-DNA van je lichaam activeren?
  • Welke frequentie kies je en hoe pak je dat aan?

Al deze kennis en antwoorden hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken…alle antwoorden zijn te vinden in jezelf. Deze workshop nodigt je uit, om met de innerlijke wijsheid  van je hart-essentie in contact te komen en je daarmee te verbinden. In verbinding met de paarden, de natuur en met alles wat erin leeft, kiezen en zorgen we samen voor een nieuwe aarde.Resoneren deze woorden met jouw? Dan hoop ik je snel te ontmoeten om samen met de paarden het pad van vreugde en bewuste keuzes te bewandelen!

Wanneer: Vrijdag 22 november 2019
Locatie: Holistisch Centrum Demaesberg -Harderwijkerweg 2 -6816VA – Arnhem
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 16 jaar.
Tijd:
10.00 tot 16.30 uur
Aan deze workshop kunnen max 8 personen deelnemen.
Kosten: € 120,- Eigen lunch meebrengen
Bij veel regen is het binnen
Aanmelden: via contactformulier  of bellen/ whats app: 06-11566655
 
Wanneer: Zondag 1 december 2019
Locatie: Belgie lokatie op aanvraag
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 16 jaar.
Tijd:
10.00 tot 16.30 uur
Aan deze workshop kunnen max 8 personen deelnemen.
Kosten: € 120,- Eigen lunch meebrengen
Bij veel regen is het binnen
Aanmelden: via contactformulier  of bellen/ whats app: 06-11566655