SJAMANISTISCH COACHEN MET PAARDEN

22 September : Bewustzijn en natuur ( Dutch English Spoken)

Deze nieuwe,bijzondere workshop geeft heel veel inzicht over hoe we naar de wereld kunnen kijken en daardoor de keuze hebben onze perceptie en vibratie te veranderen.  Maak je deze ervaring van mogelijkheden eigen en laat het een uitnodiging zijn om je nog bewuster te worden van wie je werkelijk bent en dat het leven je nu al alles aanreikt om tevreden te zijn. Deze dag maken we contact met onze werkelijke essentie van joy, wijsheid en innerlijke vrijheid. Doordat we met kleine groepjes werken kan ieders persoonlijke “essentie” aan bod komen.
 

Wat kun je verwachten in deze workshop  

  • Misschien voel je ook al, dat de aarde op een hogere frequentie aan het trillen is. Ben je klaar om uit de Matrix (ingebeelde realiteit, gedroomde droom) te stappen en mee te gaan in deze nieuwe frequenties?
  • Hoe zorg je ervoor dat je je niet omlaag laat halen door doem-scenario’s, angst, oorlog, ego en het gevoel van afgescheidenheid?
  • Hoe kies je voor een groene, vreugdevolle plek waar overvloed en blijheid alom aanwezig zijn en waar iedereen in harmonie samenleeft?
  • Hoe kun je zelf je lichtlichaam en de gezondheids-DNA van je lichaam activeren?
  • Hoe verbind je je met de oneindige bron van vreugde, wijsheid en innerlijk weten?
  • Welke frequentie kies je en hoe pak je dat aan?

Al deze kennis en antwoorden hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken…alle antwoorden zijn te vinden in jezelf. Deze workshop nodigt je uit, om met de innerlijke wijsheid en guiding van je essentie in contact te komen en je daarmee te verbinden. In verbinding met de paarden, de natuur en met alles wat erin leeft, kiezen en zorgen we samen voor een nieuwe aarde.

Resoneren deze woorden met jouw? Dan hoop ik je snel te ontmoeten om samen het pad van vreugde en bewuste keuzes te bewandelen!

Wanneer: Zondag 22 september
Locatie: Holistisch Centrum Demaesberg -Harderwijkerweg 2 -6816VA – Arnhem
Deelnemers: volwassenen en jonge volwassenen vanaf 14 jaar.
Tijd:
10.00 tot 17.00 uur
Aan deze workshop kunnen max 8 personen deelnemen.
Kosten: € 110,- Eigen lunch meebrengen
Aanmelden: via contactformulier  of bellen/ whats app: 06-11566655